tirsdag, desember 16, 2008

Nei, nei, nei!

De fleste er vel i disse dager mest opptatt av å få ført opp på ønskelisten hva de gjerne ønsker seg til jul. Jeg har imidlertid et stort behov for å meddele om noe som jeg uten den minste tvil og betenkelighet så til de grader IKKE ønsker meg.

I kantinekø i dag fikk jeg nemlig se at det sto yoghurt med gløggsmak i kjøleskapet. Jeg fikk et bittelite kvalmende sjokk. Yoghurt med gløggsmak?! Altså, yoghurt... med gløggsmak!!

Hvilken kreativ sjel med utpreget julebehov hos Tine er det som har fått gjennomslag for denne ideen?!? Vedkommende må fjernes før vi kan risikere å få oppskriftshefter med sånt som gløggyoghurttzatziki - et ord som ene og alene BARE egner seg i sett-sammen-ord-leken hos gjengen i "Nytt på nytt". Grøss! Jeg kommer bare ikke over det... Yoghurt med gløggsmak?!

Min lille sjokkopplevelse preget meg såpass at jeg måtte fortelle det til alle ved lunsjbordet. Ingen hadde hørt om denne "juleyoghurten", men en kollega kunne fortelle at det visstnok også finnes kondomer med ribbesmak... Dobbeltgrøss!

Det er altså sjeler der ute som vil gjøre litt vel mye ut av denne jula.

Det skulle vel ikke være noen tvil nå om hva jeg IKKE ønsker å se under treet i år. Og heldigvis er ikke yoghurt en vanlig gaveartikkel :o)

2 kommentarer:

Dagrun sa...

Må bare legge til at det er sjeler der ute som har ALT FOR LITE å gjøre... Sånn fantasi dukker bare opp etter alt for lang tid uten noe fornuftig å finne på.

Tonje sa...

Så enig, så enig! Og hvorfor skal alt være jul selv om det er jul?